Dé internationale onderwijstransitie conferentie 2020

De 4e internationale onderwijstransitie in 2019 was volgeboekt. Met veel passie en ambitie zijn we aan het werk om de 5e editie in 2020 op een nóg hoger niveau te brengen.

 

We gaan met u de next step maken naar Technologie & Techniekonderwijs van vandaag en morgen, met de focus op de arbeidsmarkt van morgen. Wat zijn internationale trends op het gebied van het Techniekonderwijs, wat zijn kansrijke aanpakken voor u? En hoe geven we dat vorm in het ‘nieuwe normaal’ in onze 1.5 meter samenleving.

 

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer inspirerende en informatieve masterclasses en is er voldoende gelegenheid om te netwerken en de kennispartners te bezoeken die u de nieuwste onderwijstechnologie laten ervaren.

 

Noteert u alvast in uw agenda: 13 november 2020. Dé dag voor de next step voor het Technologie & Techniekonderwijs in Nederland. Vanwege de coronamaatregelen mogen we slechts 200 gasten toelaten.

 

De inschrijving voor de 5e internationale techniekconferentie is nog niet geopend. In het volgende Ezine ontvangt u meer informatie over de wijze van aanmelden en hoe we de conferentie hebben ingericht op basis van de 1.5 meter richtlijnen.

2 • 4