Internationale Techniekconferentie
On Tour 2020-2021

 

De Internationale Onderwijstransitieconferentie van 13 november 2020 in het Philips Stadion in Eindhoven wordt vanwege de coronacrisis omgezet naar een tweedaagse Internationale Techniekconferentie On Tour voor kleine groepen.

 

Met maximaal 25 onderwijsprofessionals gaan we op inspiratiereis naar Vlaanderen en bezoeken daar de unieke innovatieve T2 Campus in Genk. Uniek in Europa en een ‘must see’ voor toekomstbestendig Technologie- en Techniekonderwijs in Nederland. De sprekers van de Internationale Onderwijstransitieconferentie van 13 november 2020 geven een masterclass tijdens de tweedaagse On Tour.

 

De Internationale Techniekconferentie On Tour wordt georganiseerd door Pijnenburg Techniek Scouting & Ambaum BrandMakers in het kader van het leernetwerk Procuratio Techniek. Procuratio Techniek is een leernetwerk van beslissers uit Nederland en België om ook na 2023 het Techniekonderwijs te blijven versterken.

 

Met vriendelijke techniekgroeten,

 

Adri Pijnenburg

Pijnenburg Techniek Scouting

 

Ingrid Cruysberghs
T2-campus

 

Maurice Ambaum
Ambaum BrandMakers

 

T2-campusDe T2-campus is een unieke hybride learning lab gelegen op het Thor Park in Genk. Een bedrijven- en technologiepark met specialisatie rond slimme energie en industrie 4.0. Het Thor Park brengt onderwijs, ondernemerschap, onderzoek en netwerkmogelijkheden samen op één locatie in een hybride leeromgeving Techniek & Technologie. Een ideale inspiratieplaats om samen met uw team ideeën, nieuwe inzichten en inspiratie op te doen voor toekomstbestendig innovatief onderwijs.Klik hier voor een impressie van Techville

Data tweedaagse Internationale
Techniekconferentie On Tour 2020-2021
1. November: donderdag 19 - vrijdag 202. December: donderdag 10 - vrijdag 113. Januari: donderdag 21 - vrijdag 224. Februari: donderdag 25 - vrijdag 265. Maart: donderdag 25 - vrijdag 266. April: donderdag 29 - vrijdag 307. Mei: donderdag 27 - vrijdag 288. Juni: donderdag 24 - vrijdag 25

AanmeldenKlik hier als u zich wilt aanmelden voor de
Internationale Techniekconferentie On Tour
Meer informatie: 06-55981300 (Adri Pijnenburg).
De organisatie zal voor de gepaste coronamaatregelen zorgdragen. De Internationale Techniekconferentie On Tour gaat door bij de corona classificatiecode ‘geel’ of ‘groen’.

Vrijdag 20 november: masterclass Wilfred Rubens
Tijdens de eerste Internationale Techniekconferentie On Tour verzorgt Wilfred Rubens, expert ICT en leren, de masterclass ‘Online leren tijdens de coronacrisis: geleerde lessen’. Scholen kozen tijdens de coronacrisis massaal voor online leren. Betekende dit eindelijk de doorbraak van e-learning binnen het reguliere onderwijs? Wat hebben we van deze periode geleerd? Wilfred Rubens zal met u terugblikken op deze enerverende en leerzame periode.

1 • 2