Internationale
Techniekconferentie On Tour 2021

 

De Internationale Onderwijstransitieconferentie van 13 november 2020 in het Philips Stadion in Eindhoven wordt vanwege de coronacrisis omgezet naar een tweedaagse Internationale Techniekconferentie On Tour voor kleine groepen.

 

Met maximaal 25 onderwijsprofessionals gaan we op inspiratiereis naar Vlaanderen en bezoeken daar de unieke innovatieve T2 Campus in Genk. Uniek in Europa en een ‘must see’ voor toekomstbestendig Technologie- en Techniekonderwijs in Nederland. De sprekers van de Internationale Onderwijstransitieconferentie van 13 november 2020 geven een masterclass tijdens de tweedaagse On Tour.

 

De Internationale Techniekconferentie On Tour wordt georganiseerd door Pijnenburg Techniek Scouting & Ambaum BrandMakers in het kader van het leernetwerk Procuratio Techniek. Procuratio Techniek is een leernetwerk van beslissers uit Nederland en België om ook na 2023 het Techniekonderwijs te blijven versterken.

 

Met vriendelijke techniekgroeten,

 

Adri Pijnenburg

Pijnenburg Techniek Scouting

 

Ingrid Cruysberghs
T2-campus

 

Maurice Ambaum
Ambaum BrandMakers

 

T2-campusDe T2-campus is een unieke hybride learning lab gelegen op het Thor Park in Genk. Een bedrijven- en technologiepark met specialisatie rond slimme energie en industrie 4.0. Het Thor Park brengt onderwijs, ondernemerschap, onderzoek en netwerkmogelijkheden samen op één locatie in een hybride leeromgeving Techniek & Technologie. Een ideale inspiratieplaats om samen met uw team ideeën, nieuwe inzichten en inspiratie op te doen voor toekomstbestendig innovatief onderwijs.Klik hier voor een impressie van Techville

Data tweedaagse Internationale
Techniekconferentie On Tour 2021
September: donderdag 30 - vrijdag 1 oktober
Oktober: donderdag 14 - vrijdag 15

AanmeldenKlik hier als u zich wilt aanmelden voor de
Internationale Techniekconferentie On Tour
Meer informatie: 06-55981300 (Adri Pijnenburg).
De organisatie zal voor de gepaste coronamaatregelen zorgdragen. De Internationale Techniekconferentie On Tour gaat door bij de corona classificatiecode ‘geel’ of ‘groen’.

Masterclass Dominique Sluismans
Leren of presteren, Naar handvaten voor toetsing als kans voor leren

Voor februari is onze spreker Dominique Sluismans – lector Professioneel beoordelen.
Toetsing kan een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het leren. In deze masterclass zal Dominique Sluismans uitleggen hoe de formatieve functie van toetsing kan worden versterkt. Van vinken naar vonken!

1 • 2