Het fundament trilt: dé internationale onderwijstransitie conferentie
Techniek & Technologie 2021

 

De 4e internationale onderwijstransitie conferentie in 2019 was volgeboekt. Vanwege de coronacrisis moesten we helaas een streep zetten door de editie van 2020. Maar dit jaar komen we terug. En hoe! De 5e internationale onderwijstransitie conferentie Techniek & technologie op donderdag 2 december 2021 telt liefst zes internationale topsprekers uit de Verenigde Staten, Spanje, België, Duitsland en China. Zij verzorgen inspirerende presentaties die de toekomst van Techniek & Technologieonderwijs in een internationale context plaatsen. De Nederlandse verdieping vindt plaats in 30 masterclasses en Future Ted Talks, die in meerdere ronden zullen worden gehouden. Good practices uit binnen- en buitenland worden op verrassende en vernieuwende wijze vertaald naar praktische voorbeelden die u inspiratie en richting geven voor uw toekomst van Techniek en Technologie. U heeft dus volop te kiezen. In het plenaire deel van het programma presenteren de ‘World Expo Dubai verkenners’ hun bevindingen. Wilt u ook één van deze verkenners zijn? Dat kan. U vindt op pagina 4 meer informatie.

 

Uiteraard is er voldoende gelegenheid om te netwerken en de kennispartners te bezoeken die u de nieuwste onderwijstechnologie laten ervaren.

 

Noteert u alvast in uw agenda: donderdag 2 december 2021. Dé dag voor de next step voor het Technologie & Techniekonderwijs in Nederland. Wilt u nu al inschrijven? Dat kan. Klik hier om in te schrijven, zodat u verzekerd bent van een ticket voor de conferentie in december. De editie in 2019 was volledig volgeboekt, dus wacht niet te lang met inschrijven. Kosten: € 390, exclusief BTW.

 

1 • 7